Slovesnký superpohár 2014 - Pata

13.10.2014 10:35

Dňa 11.10.2014 sa konala najväčšia a najočakávanejšia súťaž hasičských družstiev z celého Slovenska. Na túto súťaž postupujú víťazi hasičských líg na Slovensku. Už po tretíkrát sa na túto prestížnu súťaž prebojovali aj naše ženy zo Suchej nad Parnou, ktoré postúpili ako víťazky Západoslovenskej hasičskej ligy. Dievčatá mali pred sebou veľmi ťažkú úlohu, pokoriť obrovskú konkurenciu najkvalitnejších ženských tímov na Slovensku.

1. súťažný pokus ukončili s časom 17,64 - čomu sa aj potešili, pretože to bol jeden z najleších časov sezóny. Po prvom kole boli naše dievčatá celkovo na 4.mieste. 

2. súťažný pokus sa niesol v podobnom duchu a časomiera zastavila na čase 17,85. Naneštastie konkurencia bola veľmi silná a padali kvalitné výkony aj na stranách konkurencie. Po druhom kole sa poradie na víťazných priečkach pomenilo a ženy zo Suchej nad Parnou obsadili konečné 8.miesto.

Toto umiestnenie je veľmi pekný výsledok pre ženy zo Suchej nad Parnou, ktoré tak pekne reprezentovali a zviditeľnili svoju obec, za čo im patrí veľká vďaka :).

 

Celkové výsledky nájdete 

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.